30 Januari

Goddag!
Jag har vart ute med wile en timme! och ätit frukost nu ska jag gå träna hehe jag  skaffade träningskort i torsdags! ¨på tiiiiden! he he. Wille ska förresten bo kvar hos mig och Simpa!
I helgen var jag och simon hos pappa, vi gjorde inte så mycket, pappa var och meckade bil och de andra var på barn kalas. Men jag fick hänga med Freja iallafall! hihi. på tisdag har mamma klädparty så då ska jag vara med.
hejdåååååååD:

12 Januari

Idag har jag vart ute med Wille i regnet en hel timme, Wille frös och var söt i regn jackan :D ihih Idag ska jag jobba jag börjar 17,00 har vart ledig i hela 3 dagar nu! eller 2 blir det ju.
Jag längtar till mars så jag och mamma kan åka iväg någon gång! ska bli så kul!
Simon ligger och sover och vill inte vakna.......................................... och wilson ligger vid hans ben.
nu är det bestämt att Wille ska flytta till ett annat hem. Så vi ska inte ha kvar honom och det gör ont i hjärtat på mig
Hoppas mina kära vänner jag komme nästa helg så vi kan hänga lite!!!!! S A K N A R  E R hihi :D<3
heeejdåååååå. :D

4 Januari 2012!

nu var det dags igen!
nu var det nytt år då, och nya dagar :) om 2 månader åker jag och mamma till NEW YORK! ska bli awsome, och kommer bli! så iår ska jag bli en grym Elina ja ska göra det JAG vill och vara kool! om jag kan he he.
och jag ska skaffa mitt dumma träningskort. ska bara våga gå dit hehe men det har väl med att göra att jag ska bli kool. jag jobbar på det. Wilson har bott hos oss en månad, så nu måste vi bestämma oss. :)
Vårat hem börjar se trevligt ut nu :D hihi
Janita, Cicci, och Penna VI måste hitta på något snart juuuuuuu! ni får komma hem till mig och hänga i min och Simons soffa och glo på koola filmer och dricka cola :D hihi vi kan kolla på massor hela natten eller dagen :D det som passar men ni måste ju komma hiiiiiiiiiiiiiiiiiiit :D
vi har satt hyllor på våran vägg och alla filer står där, eller ja inte alla för en låda fick inte plats :) och en hylla i sovrummet med favvo böckerna på.
Åh det ser inte så många ut :( men det kommer väl fler ihihi :D
hejdåååååå

RSS 2.0