10 Augusti!

idag slutade jag 10,30 och det är ju skönt. och torsdag fredag är jag ledig, sen nästa vecka och 4 veckor frammåt så har jag praktik på ica stenby :) så nu vet jag inte vad jag ska göra imorn? och resten av dagen! hm skulle vilja ha träningskort!!!!!! blir galen!!!
Mamma & Janne har fyllt år :) Jag tycker Simon kan komma hem nu, för att jag har tråkigt. JO jag har kollat på Remember Me, den filmen fick jag ont i hjärtat av :( och så vill jag har Harry Potter filmen nu! för jag vill se den igen.!
Idag ska Simon och jag äta 3års middag på grappa! wihoo!
heejdåå!

3 Augusti!

hejsan! idag har jag vart på kunskapscompaniet, vi hade data, slutade kl 10,40 så nu är jag hemma och vet inte vad jag ska göra. städa är ju en ide.
igår var jag med erika vi va på tunis, ja köpte byxor och t-shirt! jätte fina!! imorgon är ja ledig. på fredag är det truck igen. och mamma fyller år!
jag skulle vilja ha en tatuering, och jag vet precis vad jag vill ha! men det är en hemlis! :)
idag har jag inga bilder!
hejsvejs!

2 Augusti!

Idag är jag ledig! trevligt, jag ska hänga med erika. Måste hitta present till mamma som fyller på Fredag!! Simon jobbar. Truck är jääätttee svårt fortfarande!! och jag har jätte torr hårbotten, så det klias som BRA DEN!
Janita/Penna, hur blir det med ciccis present?! :)
min fisk har fått en panna?!
fenis3!

RSS 2.0